DANSA EN XARXA

El Conservatori Professional de Dansa (CPD) de l'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona presenta la segona edició de Dansa en xarxa pel curs 2015-2016. Aquest projecte es va iniciar el curs 2014-2015 programant una sèrie de trobades amb les escoles de dansa interessades en ampliar informació sobre temes relacionats amb l'ensenyament de la dansa, així com el perfil dels seus alumnes, amb especial interès per a les proves d’accés al CPD. (http://www.institutdelteatre.cat/ca/pl422/actualitat/noticies/general/id89/jornades-dansa-en-xarxa-per-a-escoles-de-dansa-del.htm)


Amb l’objectiu de donar a conèixer a pares i alumnes els estudis de dansa  de l’Institut del Teatre, l’escola inscriu als alumnes entre  9  i  15 anys  que ho desitgen,  al  Dansa en xarxa.


La  trobada consisteix  en una  exposició als pares per part del director del CPD, Keith Morino, del estudis de  grau mig; mentre que els alumnes  gaudeixen d’una mastreclass  impartida pel professorat del CPD de dansa contemporània, dansa clàssica i dansa espanyola.