EQUIP

BETSABÉ  MALAGARRIGA  GRIÑÓ


Directora i professora  de dansa  clàssica, dansa creativa, dansa contemporània i balls de saló


Títol Superior de Pedagogia de la Dansa Especialitat de dansa Contemporània

Habilitada pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya en l'especialitat de dansa jazz i dansa creativa.

S'inicia  a la dansa als quatre anys, es forma a L'estudi, escola de dansa; a L'estudi Anna Maleras, a VARIUM, AREA, participa en múltiples  stages i cursos impartint classes amb Ramon Oller, Francisco Lloberas, Jean Marc Colet, Anne Mitelholzer, Vanoye Aikens, Bebeto Cidra, Joe Alegado ...

Forma part de la Companyia de Dansa Contemporània Francisco Lloberas i col·labora  coma ballarina amb Comediants.

S'inicia com a docent  a L'estudi escola  de  dansa el 1988 imaprtint classes de dansa jazz.

Professora  de l'Escola Municipal de Dansa de Castelldefels des del 1998.

LOLA  ULLOD  MERCADER


Coordinadora, coreògrafa i professora  de  dansa clàssica, dansa espanyola, sevillanes, jazz i balls de saló


1958-Inicia els estudis de dansa clàssica amb Alice Calado Hess i els amplia amb Madame Elsa Van Allen, Carmen Mecho... A la dansa espanyola s'inicia amb el mestre D.Vicente Reyes i Dña.Rosario Contreras; a la dansa jazz amb Anna Maleras i d'altres amb reconeguda trajectòria  com Vanoye Aikens.

1966-S'inicia com a ballarina professional amb companyies de dansa clàssica, dansa espanyola i varietats.

1981-1987- Forma part del Grup Estudi Anna Maleras de dansa modern-jazz.

1971-Comença l'etapa de docent a l'escola de Dña. Alicia Calado, Estudi Eulàlia Castañer (Sabadell) i CEV de Barcelona. Professora de dansa clàssica, jazz, dansa espanyola i balls de saló a L'estudi, escola  de  dansa de Sant Boi de Llobregat, posteriorment passarà a ser co-directora i directora.

Membre de l'Associació de Professors de dansa Clàssica Acadèmica

Federació catalana de professors de dansa

Sòcia fundadora del sistema d'ensenyament "Pedagogia i Metodologia de la danza espanyola"

Membre fundador i organitzador del certificat d'aptitud per l'ensenyament de la dansa Jazz.


ANNA  GRIÑÓ  ROCA


Col·laboradora i professora  de dansa clàssica, jazz, dansa creativa i contemporani


Fundadora de L'estudi, escola de dansa i directora del 1980 fins al 1998

Inicia  els  seus  estudis  de  dansa  el 1955  amb Ivonne Atenell i els amplia a l'Estudi Anna Maleras en dansa clàssica, contemporània i jazz (1967-1987).

1967-1997 Imparteix classes de clàssic, contemporani i jazz en els  estudis: Estudi Anna Maleras, i  Jazz Estudio Diola i en el seu propi estudi, L'estudi, escola  de  dansa.

1972-1987 forma part del Grup Estudi Anna Maleras com a regidora i ballarina; i com a ballarina del grup de dansa moderna  dirigit per  Gerard Collins, L'espantall.

1986-2002 Assumeix la direcció i la programació  del Festival de dansa de Castelldefels.

1995-2002- Forma part de la Comissió assessora de dansa del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

1998-2002 Dirigeix  l'Escola Municipal de Castelldefels on també hi imparteix classes  de dansa.

1992-1999 Forma part del jurat de dansa del Festival Internacional  de Música de Can Tonigròs.

1999-2002 Presideix l'Associació de Professionals  de la dansa de Catalunya.

2003-2010 Forma part cona tresorera de la junta directiva de l'associació ACEM+dansa i tresorera de la UEMYD i forma part de l'associació  europea EMU.

SANDRA  JURADO REY


Professora de Hip hop i competició


Jove ballarina catalana formada en les diferents disciplines que es relacionen amb la dansa urbana. Lluny de tancar-se en un estil en concret, el seu treball fusiona diferents tipus d'energia i moviment. Combina la seva formació artística amb la seva formació acadèmica com a graduada en pedagogia per la Universitat Autònoma de Barcelona, com a mediadora comunitària (gestió dialogada de conflictes) i mediació artística (art per la transformació social).

Als dotze anys descobreix la cultura urbana i la dansa al carrer, va començar a formar-se en diferents escoles de renom de Barcelona; amb tan sols 19 anys va ser seleccionada per la companyia internacional de joves talents Roots&Routes on mitjançant diferents residències artístiques van crear diverses peces que es van mostrar a Itàlia, Espanya, Alemanya i Hongria.

Posteriorment es va alçar amb els primers premis coreogràfics en l'àmbit estatal i nacional al costat de la Companyia Maddame Fole dirigida per Maribel Pino i al costat de Musique dirigida per Joan Carles Valls "Kanga". També ha estat ballarina per a diferents sales com la Sala Razzmatazz, per a marques de roba com Nike o per anuncis publicitaris. Va dirigir la seva pròpia companyia de  Dansa "Move in Vein" amb la qual van presentar dues peces en diferents certàmens de Barcelona i amb les quals van guanyar el primer premi en el concurs Hot Sant Andreu.

Actualment és fundadora del projecte socioeducatiu MedianT la Dansa en el qual s'utilitza l'art com a vehicle per a la transformació social; realitzant  tallers amb diferents col·lectius i formacions a professionals en diferents universitats.